RÓLUNK

El tud képzelni egy építkezést félreértések és veszekedések nélkül, pont úgy ahogyan Ön megálmodta?

Mi már számtalanszor végigcsináltuk…

Gyakori probléma az építőiparban, hogy a cégek egymás árai alá vállalnak, csak megkaparintsák a munkát, ezért kénytelenek egyre rosszabb személyzettel, egyre hitványabb gépekkel dolgozni. Ez szerződéskötéskor Ön előtt még nem derül ki, bár Önnek gyanúra adhat okot már a feltűnően alacsony ár is.

Csodák nincsenek, vagy Ön szerint mégis vannak?

Nem ígérhetem, hogy áraink verhetetlenek, azonban abban biztos lehet, hogy szolgáltatásunk színvonalához kalibráltak és ehhez képest abszolút kedvezőek. Amennyiben Önnek fontos a precizitás, a kiszámíthatóság és a lojalitás, akkor biztos lehet abban, hogy imádni fog velünk dolgozni.

7 ok, amiért Ön is imádni fog minket!

  • Ön a legfontosabb megrendelőnk és ezt lépten nyomon éreztetjük is Önnel
  • Munkatársaink tiszta egyenruhában, ápolt külsővel és tiszta eszközökkel jelennek meg a munkaterületen
  • Munkatársaink vigyáznak az Önök munkájára és tiszteletben tartják az Önök elképzeléseit
  • Gépkezelőink kiemelten kezelik az Ön megrendelőjét is, tisztelettudóan, lojálisan viselkednek mindenkivel.
  • Gépkezelőink szakmailag jól képzettek és elismertek.
  • Szükség esetén három műszakos munkát is rendelhet, így a nap 24 órájában Önnek termeljük a profitot.
  • A gépek mellé tudunk Önnek saját tulajdonú szállító eszközöket is biztosítani, hogy Ön a leghatékonyabban szervezhesse meg a munkáját és ne folyon szét a jól megérdemelt profitja.

Rólunk írták
Cégvezetőként elsődleges számomra, hogy cégem maximális profitot termeljen, miközben legalább ennyire fontos szempont, hogy megrendelőimet a lehető leghatékonyabban és első osztályú minőségben szolgáljam ki. Ezért kritikusan fontos tényező, hogy kivel dolgozom együtt, kit választok beszállítómnak, mert nem könnyű profitot maximalizálni úgy, hogy egyszerre mindhárom szempont teljesüljön, és a profittermelés ne menjen a minőség rovására.

Azért szeretek a Jozso Gép Kft-vel dolgozni, mert mindig azt kapom a pénzemért, amit megrendeltem. Nincs susmus, nincs magyarázkodás, talán nem túlzás azt állítanom, hogy az órámat hozzájuk igazíthatom. Munkatársaik fél szavakból megértenek minket, megfelelően motiváltak és jó kedélyű srácok, akikkel öröm együtt dolgozni. Azt hiszem titokban minden cégvezető ilyen alvállalkozókról álmodik…

Varga Emil
www.aszfaltut.hu